Saiturinpörssi yrityksenä

Saiturinpörssi on suomalainen perheyritys, joka myy jokaiseen kotiin sopivia tavaroita mahdollisimman halvalla, halvemmalla kuin muut. Kauppamme ovat hieman vaatimattomia ja persoonallisia, sekä emme pyri pröystäilemään hienoilla tiloilla. Keskitämme kaiken siihen, että voimme ylpeillä halvoilla hinnoilla. Me Saiturilaiset tarjoamme asiakkaillemme entisenajan mukaista välitöntä, joustavaa ja ystävällistä palvelua nykyajan hengessä.

Valikoimamme ovat yllättävän monipuoliset ja laadullisesti täysin vertailukelpoiset, sillä pääosin myymme samaa tavaraa kuin muutkin. Olemme osakkaana hankintayhtiössä, joka hankkii kaupoilleen myytäväksi tuotteita ympäri maailmaa ilman välikäsiä. Ostamme myös runsaasti maahantuojien ja valmistajien loppu- ja poistoeriä sekä pakkaus- ja viivakoodivirheellisiä tuotteita, joita huipputekniset superkaupat eivät pysty laittamaan systeemeihinsä. Niinpä usein myymme tavaroita hinnoilla, jotka ilahduttavat asiakkaitamme, mutta suututtavat kilpailijoitamme.

Tule siis Saiturinpörssiin niin koet persoonallisen kaupan lämminhenkisen palvelun, näet erittäin monipuolisen tavaravalikoiman ja teet hyvinkin yllättäviä löytöjä uskomattoman edulliseen hintaan!

GDPR

Täältä voit tarkastella Saiturinpörssin tietosuojakäytäntöjä.

SAITURINPÖRSSIN FACEBOOK-ARVONNAN TIEDOT JA SÄÄNNÖT

Täältä voit tarkastella Saiturinpörssin Facebook-arvontatietoja ja -sääntöjä: www.saiturinporssi.fi/facebook-arvontasaannot

Myymälät

Malmin Kauppatie 18, Malmintori
00700 Helsinki
P. 050-337 0110

Ensimmäinen Saiturinpörssi avattiin ystävänpäivänä 14 helmikuuta 1992 Malmille Latokartanontie 2:een, keskelle mitä syvintä lamaa. Valikoimamme oli suppea, koostuen pääosin työkaluista. Asiakkaat ottivat uuden kaupan hyvin vastaan ja toiveita laajemmasta valikoimasta kuunneltiin.. Varsin nopeasti muutimme isompiin tiloihin Latokartanontie 5:een, josta Alko oli muuttanut uudempiin tiloihin. Nyt uskoimme, että tämän isommaksi emme enää kasva. Pian jo valikoimamme ja asiakasmäärämme kasvoivat niin, että tuplasimme tilamme vuokraamalla naapuritilan ja kaatamalla seinän näiden välistä. Nyt uskoimme, että tämän isommaksi emme enää tule kasvamaan, kunnes muutaman vuoden päästä Kontulasta löysimme sopivan liiketilan…

14.5.2018 Malmin myymälä muutti uusiin tiloihin Malmintorin kauppakeskuksen 2. kerrokseen! Tervetuloa tutustumaan!

Ostoskeskus
Keinulaudankuja 4
00940 Helsinki
P. 050-337 0883

Toinen Saiturinpörssi avattiin 12 elokuuta 1996 Kontulaan.

Myös tämän Saiturinpörssin asiakkaat ottivat hyvin vastaan ja tänä päivänäkin myymälä on eräs ostoskeskuksen vilkkaimmista kaupoista,huolimatta ostoskeskuksessa tapahtuneista muutoksista.

Porthaninkatu 9
00530 Helsinki
P. 050-337 2256

Kolmas Saiturinpörssi avattiin 15 marraskuuta 1999 Kallioon Porthaninkatu 9:ään. Useat kauppiaat ja monet tukkuliikkeetkin sanoivat, ettemme tule menestymään Kalliossa vaan tulemme sieltä pois “häntä kainalossa” niin kuin muutkin alamme yrittäjät ovat tulleet. Niin ei ole käynyt vaan meidät on otettu tosi hyvin vastaan ja olemme myös Kalliossa eräs vilkkaimmista ostospaikoista.

Sibeliuksenkatu 4
04400 Järvenpää
P. 050-331 1469

Neljäs Saiturinpörssi avattiin 18 huhtikuuta 2005 Järvenpäähän Sibeliuksenkatu 4:ään.

Avajaispäivästä alkaen olemme saaneet tuntea itsemme tervetulleeksi myös tänne Järvenpäähän, josta asiakkaidemme kertoman mukaan onkin puuttunut kaltaisemme tosiedullinen sekä erittäin monipuolinen hyvää palvelua tarjoava pienoistavaratalo.

Tervetuloa edullisille ja järkeville ostoksille toivottavat puhuvat ja palvelevat Saiturinpörssin myyjät.

Ojalehdonkuja 1
01400 Vantaa
CM-tavaratalon yhteydessä
P. 050-339 9332

Vantaan Koivukylän myymälämme siirtyi 3.11.2014 Citymarketin kauppakeskukseen

Koivukylään tulimme 26.4.2010 S-Marketin yhteyteen, jossa meillä on ollut paljon tyytyväisiä asiakkaita, mutta tilat ovat olleet niin pienet ettemme ole voineet tarjota siellä täyttä Saiturinpörssin tuotevalikoimaa.

Isompien tilojen vapauduttua Citymarketin Kauppakeskuksen tiloista meillä on nyt mahdollisuus tarjota koko Saiturinpörssin edullinen valikoima ja paljon kiitosta saaneiden iloisten myyjiemme hyvä palvelu.
Siispä tervetuloa niin uudet kuin aikaisemminkin meillä edullisia ostoksia tehneet Vantaalaiset asiakkaamme.

Vuotie 45
00980 Helsinki
Kauppakeskus Columbus
P. 050-336 6654

Seitsemäs Saiturinpörssi avattiin 29.9.2014 Vuosaaren Kauppakeskus Columbukseen.

Vuosaaresta oli jo vuosien ajan tullut viestejä meille, että sieltä puuttuu kaltaisemme monipuolinen sekä edullisen hintatason kauppa. Olimme myös itse kiinnostuneet Vuosaaren alueesta jo pitkän aikaa, mutta emme olleet löytäneet meille sopivia tiloja, kunnes Columbuksesta vapautui juuri sopivan kokoinen tila Saiturinpörssille.

Jo avajaispäivänä sadat ja taas sadat asiakkaat kiittivät monipuolista valikoimaamme sekä hintojamme, jotka ovat todellakin askeleen päässä ilmaisesta. Siis tervetuloa ostoksille kauppaan, jossa ystävälliset myyjät auttavat tuotteen löytymisessä.

Ajomiehentie 1
00390 Helsinki
Kauppakeskus Ristikko
P. 050-336 6185

Kahdeksas Saiturinpörssi avattiin 14.03.2016 Konalan kauppakeskus Ristikkoon.

Olimme saaneet jatkuvasti asiakkailta viestiä, että Länsi-Helsingissä tarvittaisiin Saiturinpörssin kaltaista myymälää. Oikean tilan löytäminen oli haastavaa, eikä sopivaa paikkaa ollut tähän mennessä tullut eteen.

Syksyllä 2015 Ristikon kauppakeskuksesta oltiin meihin yhteydessä ja päätimme lähteä katsomaan tiloja. Heillä oli kauppakeskuksen totaalinen uudistus menossa ja halu saada Saiturinpörssi mukaan heti alusta lähtien. Tartuimme mahdollisuuteen ja avasimme täysin uudistetuissa tiloissa 14.3.2016.

Avajaiset houkuttelivat sankoin joukoin uusia ja vanhoja asiakkaitamme. Kiitos kaikille! Oli mukava kuulla kannustavia kommentteja. Lupaamme tarjota jatkossakin loistavia tarjouksia, halpoja hintoja ja mikä meille tärkeintä, hyvää palvelua!

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Ristikon kauppakeskukseen ja etenkin uuteen Saiturinpörssin myymälään!

Kauppakeskus Redi
Kyläsaarenkatu 25
00580 Helsinki
P. 050-330 9441

Meillä oli etsinnässä uutta tilaa, jossa osattaisiin arvostaa pientä halpakauppaketjua. Redin rakentamisesta olimme kuulleet, mutta meillä ei ollut tietoa siitä minkälainen kauppakeskus tästä tulisi. Otimme yhteyttä Rediin ja heiltä oltiin heti kiinnostuneita saamaan Saiturinpörssin kaltainen halpakauppa laajalla valikoimalla mukaan. Jo ensimmäisestä tapaamisesta lähtien oli selvää että Redi ei ollutkaan mikä tusina keskus ja tämä tuntui jopa kotoisalle. Saiturinpörssikään ei ole tavanomainen tusinakauppa. Rediä ja Saiturinpörssiä yhdistää asiakaslähtöisyys ja rento tekeminen.

Näin ollen avasimmekin uusimman myymälämme Redin avajaisten yhteydessä 20.09.2018, eikä katua ole tarvinnut. Huipputiloissa, suomen urbaaneimmassa kauppakeskuksessa on löytynyt selkeästi Saiturille jalansijaa!

Kauppakeskus CityCenter
Kaivokatu 8
00100 Helsinki
P. 050-330 9920

Saiturinpörssin uusin myymälä avautui Helsingin ydinkeskustaan 20.4.2020!

OIVA-raportit

Saiturinpörssin myymälöiden Oiva-raportit löydät osoitteesta:

https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=Saiturinp%C3%B6rssi