TÖIHIN SAITURINPÖRSSIIN

Saiturinpörssi laajentaa / Töitä tarjolla

Saiturinpörssi avaa uuden myymälän maaliskuun alussa Tikkurilaan, kauppakeskus Tikkuriin!

Etsimmekin nyt vahvistuksia Saiturinpörssin myymälöihin Malmille, Kontulaan, Ristikkoon, sekä uuteen pian avattavaan Tikkurilan myymälään!

Etsimämme henkilö on ripeä, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimityöskentelijä. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja toivomme kokemusta kaupan alan myymälätehtävistä. Työ on monipuolista ja sisältää kaikkia myymälän työtehtäviä kassatoiminnoista hyllytykseen.

Työ alkaa sovitusti mahdollisimman pian ja työtä on tarjolla toistaiseksi keskimäärin 37,5h/vko, pystythän siis työskentelemään joustavasti kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Tarjoamme uudelle osaajallemme varman työn pitkäksi aikaa ja mukavat työkaverit. Työsopimus solmitaan alkuun yhteistyökumppanimme Treamerin kanssa noudattaen Treamerin sovelluksen käyttö- ja sopimusehtoja.

Lataa ilmainen Treamer -sovellus puhelimeesi, luo profiili ja hae tehtävää! Voit myös lähettää lyhyen hakemuksen ja CV:si osoitteeseen work@treamer.com, olethan kuitenkin nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Lue lisää Treamerista täältä www.treamer.com/fi/finland

NÄIN REKISTERÖIDYT TYÖNTEKIJÄKSI

1. Lataa Treamer-sovellus puhelimeesi tästä
Sovellus nopeuttaa ja helpottaa työnhakua. Se ilmoittaa, kun meillä on tarjolla työvuoro tai työpaikka.

2. Luo profiili
Et tarvitse hakemuskirjettä tai CVtä. Valinnat tehdään Treamer-profiilin perusteella.

3. Hae valitsemiisi tehtäviin
Voit hakea myös suoraan yksittäisiin työvuoroihin. Se on nopein väylä töihin. Ensimmäinen työvuorosi osoittaa soveltuvuutesi.

Voit lukea lisää Treamerista täältä